Beditom portar - bättre komfort
och säkerhet för alla varje dag...

 

› Takskjutportar för garage

Takskjutportar för garage

Attraktivt utseende, många modeller och designalternativ, lackning i alla RAL-färger betyder att Beditom portar är ett bra val till olika arkitektoniska lösningar, både i nya och renoverade objekt. Vi utför även individuella projekt med unik design. Beditom garageportar tillverkas med tanke på mångåriga erfarenheter och av bästa material. Rik färgpalett med klassiska och moderna nyanser låter oss anpassa porten till varje fasad och fönstersnickeri efter kundens behov. Förutom standardfärger erbjuder vi porter i alla RAL-färger.

Hi-Tech -serie

Standard + -serie

Oneline - Enkelt ribbmönster

Enkla och moderna men samtidigt unika - så kan man beskriva portar med ett enkelt brett ribbmönster. Oneline-porten passar till varje stil och alltid ger samma resultat - den perfekta kompositionen.

Izoline - Ribbad med lodräta och smala paneler

Portar med smala paneler har perfekt ribbmönster som passar till varje arkitektlösning.

Topline - Helslät

Porten med helsläta paneler skapar en unik atmosfär. Panelens eleganta och spatiala design kompletterar husets moderna arkitektur och individuella stil.

Classic - Spegelmönster

Ribbad portar med spegelmönster passar utmärkt till stora garagen. Den perfekta lösningen för att understryka husets klassiska arkitektur.

Standard + Oneline

Standart+ Oneline portar tillverkas enligt högsta europeiska standarder. Klassisk ek-nyans tillsammans med en slät struktur skapar en unik blandning av naturens färger och passar perfekt till varje arkitekturstil.

Standard + Izoline

Moderna portar förväntas att bli lite mer än bara funktionella. Idag blir de en integrerad del av varje byggnads arkitekturlösning. Standart+ Izoline- är en blandning av galvaniserat stål, polyesterbeläggning och polyuretanisolering. Pålitliga portar kommer att hålla i många år.